Billefjordsenteret 400x

Mearrasiida (tidligere Sjøsamisk kompetansesenter) har siden 2008 leid lokaler av Porsanger kommune. Bygningen var opprinnelig bygd som et bo- og servicesenter (1986). Kommunen valgte imidlertid å legge ned senteret, og bygningen ut for salg i 2012. 

I 2014 dannet noen av stifterne av og ansatte ved senteret et aksjeselskap (Billefjordsenteret AS), og kjøpte bygningen av Porsanger kommune. Selskapets formål er først og fremst å tilby lokaler til Mearrasiida, og ellers drive eiendommen på en forretningsmessig måte.

Bygningen  
Bygningen inneholder en administrasjonsdel som rommer kontorer, kjøkken og et relativt stort lokale (tidligere spisestue og dagligstue). Lokalet brukes i forbindelse med Mearrasiidas egne arrangementer, og leies også ut til eksterne tilstelninger. 

Bygningen har også en boligdel med seks leiligheter for utleie (ingen ledige pr des. 2019).  

 
Billefjordsenteret5
Mearrasiida leier ut flotte lokaler med tilhørende kjøkken til møter, kurs og andre arrangementer.

For mer informasjon og pris, ta kontakt med Thomas Hansen på telefon 94 97 52 09 eller e-post poasta(a)mearrasapmi.no.
leilighhet 600px
Billefjordsenteret har en boligdel med seks leiligheter. Tre av leilighetene er 2-roms (56 kvm), og tre er 1-roms (30 kvm). Billefjordsenteret leier ut leilighetene, både for kortids- og langtidsleie.

Pr. des. 2019 er kun en av de minste leilighetene ledig for korttidsleie. Den brukes også som gjesteleilighet for samarbeidspartnere. 

Kontaktperson: Sigvald Persen, tlf. 913 29 787, e-post: sigvald@meron.no